Preduzeće Alfa Color je osnovano 2005. godine,kao ćerka firma SPIN COMPANY-ja, pod nazivom "MIPA LINE" doo u Kragujevcu, i bavila se trgovinom na veliko bojama i sličnim proizvodima. Nakon nepunih godinu dana, firma menja naziv u "ALFA COLOR" DOO, privredno društvo za trgovinu, uvoz i izvoz.

Glavni segment našeg poslovanja danas su industrijske boje i proizvodnja antikorozivne zaštite po licenci firmi MIPA i HENELIT. Sistemi boja koje nudimo zadovoljavaju sve potrebe korisnika na ovom izuzetno zahtevnom tržištu.

U okviru ALFA COLOR doo postoji ID Centar za toniranje i nijansiranje , gde svi kupci Alfa Colora mogu doći na obuku. Posedujemo mašinu za automatsko nijansiranje, kao i automatski šejker za mešanje boja i spektrofotometar (uređaj za određivanje specijalnih nijansi metodom slikanja). Naši toneri su profesionalno obučeni i imaju radno iskustvo duže od 20 godina. Svi zaposleni radnici su obučeni za rad u ID Centru u okviru programa stručne obuke radnika, koji se odvija periodično u firmi Mipa / Henelit.

Naši proizvodi se odlikuju vrhunskim kvalitetom i pouzdanošću, i mogu se naći u Kragujevcu, kao i u našim distributivnim centrima u Beogradu i Novom Sadu.


Zastupamo